Let's Play Guitar Center Eindhoven

Hoofdmenu

Bart Hennephof - gitaar

Bart Hennephof is een gitarist, songwriter en producer uit Tilburg. Hij speelt in de Nederlandse metal band Textures, die inmiddels 13 jaar lang overal ter wereld heeft gespeeld; ze hebben tours gedaan van Mexico & de USA, tot Rusland, Israel en India. 
In Nederland hebben ze meerdere keren op Lowlands gestaan, en zijn zelfs even bij De Wereld Draait door langs geweest om hun kunsten te vertonen. 
 
Bart produceert bands en artiesten in zijn eigen muziek studio in Tilburg, in verschillende genres; van singer-songwriter tot rock en metal. 
 
Bart geeft les sinds 2008, aan beginnende en gevorderde gitaristen. 
Sinds 2013 geeft Bart ook les aan de MBO muziekopleiding in Eindhoven: De Metal Factory. Hier geeft hij gitaarles, en coacht hij ook jonge bands; Hij begeleidt ze tijdens het traject van het opzetten van een band; van planning tot aan het schrijven van nummers.
 
Bart is endorser van de volgende merken: Mayones gitaren, Curt Mangan snaren, en Kemper Profiler versterkers. 
 
Bart's lessen zijn zeer persoonlijk afgesteld; voor ieder niveau weet Bart zijn lessen stapsgewijs op te zetten, om zo het doel van elke gitarist(e) te behalen. 
 
"Gitaarspelen moet gewoon leuk zijn; Lekker nummers spelen, en af en toe wat oefeningen of theorie om meer inzicht te krijgen in je spel en muziek in het algemeen!"
 
Bart werkt bij ons op maandag, zowel overdag als 's avonds!