Let's Play Guitar Center Eindhoven

Hoofdmenu

Danny Tunker - gitaar

Danny Tunker is de gitarist van Aborted.

Hoewel hij gespecialiseerd is in metal (hij speelde o.a. bij death metal legendes Spawn Of Possession, God Dethroned en Prostitute Disfigurement) en rock heeft hij ook veel ervaring met andere stijlen zoals klassiek, pop, funk, country en jazz; Danny fungeerde zelfs als gitarist in een symfonie orkest en was begeleidingsmuzikant voor o.a. Andrea Bocelli, Johnny Logan, Jan Vayne, Xander de Buisonjé, Pia Douwes, Stanley Burleson en nog vele anderen. Hiermee was hij regelmatig te zien op nationale televisie. Tevens was Danny gitarist in de Nederlandse producties van musicals ‘Hair’ en ‘Fame’ bij stichting Theaterplan.

Op 14 jarige leeftijd begon hij met het geven van gitaarlessen en hij neemt al deze jaren aan ervaring mee in de lessen bij Let's Play. Er wordt gericht samengewerkt met de leerling dmv haalbare doelstellingen om zo snel mogelijk muziek te maken.
 
Danny is daarnaast ook officieel endorser van Ibanez, Maxon, EVH en Dunlop.
 
Naast het doceren bij Let's Play Guitar Center is Danny ook gitaardocent op de sinds 2013 opgerichte muziekopleiding "The Metal Factory" in Eindhoven.
 
Danny geeft bij ons les op dinsdag, zowel overdag als 's avonds.
 
Bel met 040-8796177 voor een gratis proefles!