Let's Play Guitar Center Eindhoven

Hoofdmenu

Marcel Coenen - gitaar

Marcel Coenen geeft al sinds zijn 16e levensjaar gitaarles.

Hij is begonnen bij hem thuis en heeft zo een behoorlijke reputatie opgebouwd onder de studenten, van heinde en ver kwamen ze naar Marcel om les te volgen.

Toen Marcel in Sittard woonde had hij leerlingen uit Utrecht, Maastricht, Antwerpen en Zwolle. Ook heeft hij enkele bekende muzikanten les gegeven.

Marcel speelt al gitaar sinds hij 11 jaar oud werd, hij heeft veel geleerd van een gitarist die zelf studeerde aan het conservatorium, en door zelf studie heeft Marcel zijn techniek ontwikkeld. Uren per dag heeft Marcel met platen van Iron Maiden, AC/DC, Metallica, Dream Theater, Yngwie Malmsteen, Slayer en met videobanden van o.a. Paul Gilbert, Scott Henderson, Frank Gambale en Vinnie Moore hun licks zitten te oefenen.

Ook heeft Marcel veel verschillende stijlen geleerd zodat hij een veelzijdig gitarist zou worden.

Zijn specialiteiten zijn Rock en Metal, Shredden, Blues en Pop. Ook leren improviseren is een specialiteit van Marcel.

Marcel is al ruim 30 jaar aktief als gitarist in verschillende bands en projecten, zoals Sun Caged, Stormrider, Channel Zero, The Theater Equation, Christmas Metal Symphony, GODSCUM en Lemur Voice. 

Hij heeft veel ervaring en heeft opgetreden over de hele wereld. Hij geeft les op elk niveau !

Het maakt niet uit of je beginnend bent of al ver gevorderd, je hoeft ook geen noten te kunnen lezen. De lessen kunnen worden opgenomen met een video camera waarna je de les gewoon kunt terug kijken, er is niks makkelijker dan dat ! Verder krijg je de meeste oefeningen gewoon mee op tabulatuur.

De lessen kunnen worden gegeven in de Nederlandse en in de Engelse taal.

Lesdagen zijn op dinsdag avond.