Let's Play Guitar Center Eindhoven

Hoofdmenu

Michiel van Iersel - gitaar

Naast jarenlang in bands operatief te zijn geweest heeft Michiel (29 jaar) zich sinds 2008 op het lesgeven gestort om zo op een bredere en meer gevarieerde wijze met muziek bezig te kunnen zijn; speelplezier gaat volgens Michiel hand in hand met oog op een goede speeltechniek en creativiteit.

Mede door zijn studiejaren aan de Rock Academie te Tilburg heeft Michiel een brede muzikale visie en is geen nummer te gek om aangeleerd te krijgen. De ervaringen die hij heeft opgedaan bij het spelen van honderden shows over de hele wereld met onder andere “No Turning Back” motiveren hem om anderen in te laten zien wat (samen) muziek maken je allemaal kan brengen.

Naast No Turning Back is Michiel ook actief in het spoken word project "Marco Martens". Het contrast tussen deze twee acts is enorm en zorgt ervoor dat hij scherp en open minded met muziek bezig kan blijven. Van gierende gitaren en stuwende drums naar zachte sferische soundscapes en kleine muzikale thema’s. De gitaar kan op vele manieren toegepast worden en die vrijheid benut Michiel maar al te graag.

"Muziek maken is meer dan alleen maar liedjes naspelen of toonladders uit je hoofd leren. Het is vooral inleven, eigen maken, actief en creatief met klanken en benadering omgaan", aldus Michiel. De gitaar is op verschillende manieren inzetbaar en die vrijheid benut Michiel maar al te graag. 

Ben jij benieuwd of er een Hendrix, Vai of Angus Young in jou schuilgaat? Meld je dan gratis aan voor een proefles, dan gaan we samen aan de slag!

 Michiel geeft op maandag en woensdag lessen bij Let's Play Guitar Center, zowel overdag als ’s avonds.