Let's Play Guitar Center Eindhoven

Hoofdmenu

Waarschuwingsbericht

JQuery Photowall must be installed

Theodore van den Burg

Sedert de eerste noot uit het oude gitaartje van de zolder aangeslagen werd begon de vraag al te dagen; ´maar hoe komt dat dan dat die zo klinkt.´ Wellicht niet in die woorden maar het was wel het begin van een passie. Gedurende de opeenvolgende jaren waarin er soms werd geworsteld met het soms gemakkelijke soms demotiverend moeilijke gitaar spelen, begon ook steeds meer het idee te spelen om zelf eens een gitaar te bouwen.

Na het afronden van de middelbare school opleiding vertrok ik richting onze zuiderburen om daar mijn opleiding lutherie te volgen, een die een leerproces in gang heeft gezet waar ik nooit meer van af kom.

Na 4 jaar te Boom, provincie Antwerpen,  gestudeerd te hebben, waarbij een week werk in het Muziekinstrumentenmuseum te Brussel en een buitenlandse stage in de vioolbouwhoofdstad van de wereld; Cremona te Italië, was het weer tijd om terug te keren naar Noord-Brabant.

Na een kort intermezzo qua instrumenten ben ik toen eindelijk de grote open-sollicitatie uitdaging in gestapt en met veel geluk bij Let’s Play terecht gekomen. Bouwen staat even op een laag pitje maar repareren en afstellen is voortaan vaste kost.

U kunt bij mij terecht van dinsdag t/m donderdag vanaf 12:00 – 18:00, vrijdag van 12:00 – 21:00 en op zaterdag van 11:00 – 17:00.

Ik verheug me erop om uw gitaar weer in topconditie te brengen!