Let's Play Guitar Center Eindhoven

Hoofdmenu

Waarschuwingsbericht

JQuery Photowall must be installed

Over Let's Play

In stadsdeel Tongelre, aan de rand van het centrum van Eindhoven vind je Let’s Play Guitar Center. De naam zegt het al; een centrum waar gitaar en gitarist samenkomen, een muzikaal platform dat wordt geboden aan iedere beginnende of ervaren muzikant op het gebied van gitaren en toebehoren.  

Let's Play Guitar Center heeft een groot assortiment aan zowel nieuwe als vintage gitaren, akoestisch, elektrische, en basgitaren, en natuurlijk niet te vergeten, versterkers en toebehoren. Wij staan er voor om iedereen een instrument aan te reiken dat bij de persoon past, maar vinden nazorg des te belangrijker! Voordat iemand met zijn nieuwe instrument onze deur uitloopt zorgen we ervoor dat deze geheel naar zijn/haar wensen staat afgesteld. Het is dan ook erg prettig dat we twee reparateurs in huis hebben, je (bas)gitaar wordt speelklaar gemaakt terwijl je wacht onder het genot van een vers bakkie koffie, thee of ranja en misschien wat lekkers! 

Niet te vergeten, je kunt bij Let's Play Guitar Center ook terecht voor de reparaties voor je versterkers, mengtafels en randapparatuur.

Op onze muziekschool geven we momenteel met elf docenten gitaar-, bas- en zangles die allen hun specialiteiten hebben op het gebied van genre, skills, etc.    We zijn er trots op dat onze muziekschool in ruim zeven jaar tijd zo is gegroeid dat we nu inmiddels aan ruim 220 leerlingen mogen lesgeven.

Om het helemaal compleet te maken vind zich in ons pand ieder kwartaal het evenement "Let’s Play Live" plaats, waar de leerlingen, maar ook de bezoekers en klanten van Let’s Play Guitar Center kunnen genieten van een avondje goede live muziek! Wij hopen je snel te zien in onze winkel, de koffie staat altijd klaar!